Peniskooien, kuisheidsgordels en chastity producten

27-11-2016

Voor elke Dom of Domina heeft de Kinkywinkel een uitgebreid assortiment peniskooien, kuisheidsgordels en andere chastity productenBen je bijvoorbeeld op zoek naar een kuisheidskooi met iets extra’s? Dan zit je bij de Kinkywinkel he-le-maal goed! 

Onze peniskooien en kuisheidsgordels zijn gemaakt zonder weekmakers en in verschillende varianten en soorten verkrijgbaar. Zo kun je de penis van je slaaf in een (transparante) rubberen peniskooi hangen, maar kun je zijn genot ook bedwingen met een complete kuisheidsgordel. Voor de Meesters en Meesteressen die hun sub op een meer extreme ervaring willen trakteren, hebben we een speciale string met ingebouwde dildo! Zo bepaal jij als dominant wie de broek aan heeft. 

Naast de standaard peniskooien en gewone chastity devices verkopen wij ook de bijzondere 'tease' toys. Waaronder deze metalen peniskooi holle dilator uit onze Sinner Gear collectieJouw penis kan geen kant meer op in de metalen peniskooi, daarom kun je deze metalen peniskooi met plug zien als een echt ‘plaaginstrument’. De kooi is voorzien van een holle dilator waardoor je ook gewoon kunt plassen. Daarnaast wordt de kooi geleverd inclusief een sterk slotje met 3 sleutels. Durf jij de controle uit handen te geven? Geef je partner, Meester of Meesteres dan de sleutel. Hij of zij zal de macht over jouw penis krijgen. 

 

Bestel op werkdagen vóór 20.00u en ontvang je bestelling de volgende dag! 


 

Bekijk ook eens
Metalen Peniskooi Met Holle Dilator

€ 84,96 € 99,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Detained Rekbare Peniskooi

€ 27,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Lederen string met Cockring en Dildo

€ 99,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Metalen Cockring + Peniskooi + Buttplug

€ 149,95 € 179,95

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis