Koop je 'Fifty Shades of Grey" sextoys bij de Kinkywinkel!

10-02-2015
Vanaf woensdag 11 februari 2015 is het zover. Vanaf die dag zal de film "Fifty Shades of Grey" ook in de Nederlandse bioscopen draaien. De film, gebaseerd op de veel besproken en bestseller trilogie van E.L. James is na drie jaar verfilmd. Of de film net zo'n succes wordt als de boekenreeks valt nog te bezien. Wel zien we dat BDSM steeds populairder wordt in Nederland. Mede dankzij de (uitverkochte) Vijftig Tinten Grijs Trilogie. Dat de boeken destijds over de toonbank vlogen, weten wij nog goed. Tenslotte zijn ze bij ons bijna allemaal uitverkocht...Wij hebben voor de liefhebbers alleen nog 'Vijftig Tinten - Donkerder (deel2)' op voorraad.

Maar, naast de boekenreeks heeft de Kinkywinkel ook een uitgebreid assortiment met échte "Fifty Shades of Grey" sextoys. Van satijnen blinddoeken, stoere handboeien en Fifty Shades of Grey glijmiddel tot klassieke paddles om op het achterwerk te slaan, vibrerende buttplugs of zelfs complete bondage kits, geheel gebaseerd op Vijftig Tinten Grijs, met allerlei soft-sm sextoys om je sexleven wat extra 'spice' te geven. Je vindt al deze Vijftig Tinten in een overzicht.

Klik op onderstaande foto voor meer informatie:Bestel snel en discreet bij de Kinkywinkel. Je bestelling wordt in blanco verpakking bij je thuisbezorgd.